Diyarbakır'daki Kutlu Doğum Etkinliği Sona Erdi

Diyarbakır'da Peygamber Sevdalıları Platformu'nca düzenlenen Kutlu Doğum etkinliği sona erdi.

Diyarbakır'da Peygamber Sevdalıları Platformu'nca düzenlenen Kutlu Doğum etkinliği sona erdi.

Bağlar ilçesindeki Nevruz Parkı'nda düzenlenen etkinlikte konuşan Doğru Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Göktaş, peygamberle savaşanların kaybettiğini, peygamber sevdalılarının kazandığını söyledi.

Göktaş, "Özellikle hükümet yetkilerine sesleniyorum; Muhammed'in sevdalılarının görüşü alınmadan atacağınız hiç bir adımda ilerleme kaydedemeyeceksiniz. Peygamber sevdasını bu ülkenin her yerinde mutlaka görmelisiniz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Kürsüye çağrılırken "Molla Osman" diye tanıtılan Osman Tayfur ise Kürtçe yaptığı konuşmada, Müslümanlara düşmanlık yapmanın kimseye fayda getirmeyeceğini ifade ederek, şöyle dedi:

"Mesajlarım Kürt örgütlerinedir. Müslümanlara düşmanlık yapmanız kimseye fayda getirmez. Tehditlerinizle peygamber sevdalılarını korkutamazsınız. Size çağrım; Kur'an-ı Kerim okuyun ki gönlünüz İslam'a açılsın. Kurtuluş İslam'dadır. Kürt halkı için de kurtuluş İslam'dadır. Büyük şeytan Siyonist İsrail'e karşı aziz ümmete çağrıda bulunuyorum; Kur'an ve peygamber sünnetinin gölgesinde tekrar birleşmeliyiz. Bu gölgenin altında omuz omuza vererek birlikte özgür olmalıyız."

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Hüseyin Yılmaz'ın da katıldığı etkinlik, Türkçe ve Kürtçe okunan duaların ardından olaysız bir şekilde sona erdi.

Muhabir: Özgür Ayaydın - Salih Bilici

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: