Diyarbakır'daki Operasyon

Diyarbakır'ın Kulp ilçesi kırsalında terör örgütüne yönelik yürütülen operasyonda, top silahının kazayla patlaması sonucu şehit düşen polis memuru Akın Bayram'ın

Diyarbakır'ın Kulp ilçesi kırsalında terör örgütüne yönelik yürütülen operasyonda, top silahının kazayla patlaması sonucu şehit düşen polis memuru Akın Bayram'ın (40) cenazesi, havayoluyla Samsun'a getirildi.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Hava Filo'da düzenlenen törenin ardından memleketi Ordu'ya götürülmek üzere askeri uçakla Samsun Çarşamba Havalimanı'na getirilen şehidin cenazesi, ailesi ve yakınları, Vali Hüseyin Aksoy, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Göktan, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Kerami Gürbüz, İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik ile asker ve polislerce karşılandı.

Reklam
Reklam

Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü tören mangasınca uçaktan alınan şehidin Türk bayrağına sarılı tabutu, omuzlarda taşınarak Ulubey Belediyesi'ne ait cenaze aracına kondu.

Uçakla, şehidin eşi Filiz, çocukları 8 yaşındaki Tayfun ve 41 günlük Yiğit Efe ile mesai arkadaşları da kente geldi. Filiz Bayram, "Bana iki yiğit bıraktın, bu acıya nasıl dayanırım" diyerek gözyaşı döktü.

Şehit Akın Bayram'ın cenazesi, toprağa verilmek üzere karayoluyla Ordu'nun Ulubey ilçesine gönderildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: