Diyarbakır’daki Silahlı Kavganın Ardından

Diyarbakır’da önceki gün, akraba olan iki aile arasında kız kaçırma meselesi yüzünden çıkan ve 3...

Diyarbakır’da önceki gün, akraba olan iki aile arasında kız kaçırma meselesi yüzünden çıkan ve 3 kişinin hayatını kaybettiği kavganın ardından, olaya karıştığı tespit edilen 8 kişi mahkemeye sevk edildi.

Diyarbakır’da önceki gün, aralarında kız kaçırma meselesi yüzünden husumet bulunan ‘Galbur’ aileleri Yenişehir ilçesi Şehitlik Mahallesi Eski Hal mevkiinde karşılaştı. Karşılıklı tartışma bir anda taşlı sopalı ve silahlı kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada 3 kişi hayatını kaybederken, 10 kişi ise yaralandı. Olayın ardından geniş çaplı soruşturma yürüten Diyarbakır polisi, olaya karıştığı tespit edilen 8 kişiyi gözaltına aldı. Her iki aileden 4’er kişinin gözaltına alındığı toplam 8 kişi ifadelerinin ardından geniş güvenlik önlemleri altında Diyarbakır Adliye Sarayı’na getirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: