Diyarbakırlı Gençler Yeteneklerini Sergiliyor

Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu ‘Yetenek Sizsiniz Türkiye’ programı için Diyarbakır’da yapılan 2. ön eleme turuna...

Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu ‘Yetenek Sizsiniz Türkiye’ programı için Diyarbakır’da yapılan 2. ön eleme turuna gençler yoğun ilgi gösterdi.

Acun Ilıcalı’nın ekibinden oluşan 3 kişilik jüri Diyarbakır Prerstij Hotel’de 2. ön eleme çalışması başlattı. Sesi veya yetenekleri ile meşhur olmak için otel önüne gelen gençler uzun kuyruklar oluşturdu. Elemeyi geçmek için kuyruk bekleyen gençlerden bazıları sesleri ile bazıları ise taklit yetenekleri ile jüri üyelerini etkilemeyi hedefliyor. Sıra bekleyen gençler jüri elemelerine katılmadan önce bekledikleri yerlerde şarkılarını söyleyerek seslerini çevreye duyurmaya çalıştı. 2. ön elemeye katılacak olan Berxwedan Akyol, ailesinin maddi durumunun kötü olmasından dolayı öğrenimine ara verdiğini, yarışmayı kazanarak alacağı para ile ailesine yardımcı olacağını söyledi. 13 yaşındaki Ayça Gülsen ise, Türk sanat müziği şarkısı seslendireceğini belirterek, “Diyarbakır hep kötü yönleriyle gösteriliyor. Bu tür yarışmaların Diyarbakır’da daha fazla olmasını istiyoruz. Diyarbakır’ı daha güzel göstermek ve görmek istiyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Prestij Hotel Halkla İlişkiler ve Satış Pazarlama Müdürü Zeki Atasoy ise, Yetenek Sizsiniz’in ikinci elemelerine başladıklarını kaydederek, “Biz bu konuda Diyarbakır’da ev sahipliğini üstlendik. Yoğun bir talep var ikinci olmasına rağmen. Şu anda elemeler başladı. Amacımız Diyarbakır’ın güzel bir tanıtımını yapmak. Ev sahipliği ile bunu pekiştirmek” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: