Diyarbakırspor İstanbul'a geldi

İSTANBUL (İHA) - Süper Lig'in 14. haftasında bugün Fenerbahçe ile karşılaşacak Diyarbakırspor, olumsuz hava koşulları nedeniyle gerçekleşen rötarlı bir yolculuğun ardından gece geç saatlerde İstanbul'a geldi.

Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarının sorularını cevaplayan Teknik Direktör Ümit Kayıhan, zor bir yolculuğun ardından İstanbul'a ulaştıklarını belirterek, "Sağ salim İstanbul'a geldiğimiz için mutluyuz. Olumsuz hava koşulları nedeniyle 7-8 saat Diyarbakır'da mahsur kaldık. Ancak futbolun güzellikleri burada. Bazen çok rahat gelip, puanları kaçırıyorsunuz. Bazen de çok zor şartlarda gelerek puanlar alabiliyorsunuz. Takımda psikolojik ve bedensel bir yorgunluk var. İnşallah Fenerbahçe maçına kadar iyi dinlenerek sahaya çıkacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Fenerbahçe'nin güçlü bir ekip olduğunu belirten Kayıhan, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Zor bir maç olacak. Ancak maç oynamadan kazanılmaz. Fenerbahçe, lig lideri. Galatasaray da, bugün galip gelerek Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını kapadı. Fenerbahçe, mutlak bu maçtan galibiyetle ayrılmak isteyecektir. Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda Sparta Prag'ı yenerek UEFA Kupası'na katılmayı garantiledi. Moral ve motivasyon olarak da üst seviyedeler. Ancak Fenerbahçe gibi takımlarla başabaş mücadele etmek istiyorsak, iki misli daha fazla mücadele etmeliyiz"
Golcü futbolcu Sinan Kaloğlu ise, Fenerbahçe'den çekinmediklerini söyleyerek, "İstanbul'a puan veya puanlar için geldik. 2 hafta önce Galatasaray'ı kendi sahamızda yendik. Fenerbahçe'yi de yenmek istiyoruz. İstanbul'a zor geldik, inşallah yarın maç iyi geçer" diye konuştu.