Diyarbakırspor'a Kayyum Olarak Atanan Duran;

Spor Toto 3.Lig 3.Grup'ta mücadele eden Diyarbakırspor'a kayyum olarak atanan Abdülkadir Duran, "Kulübün sorunlarına el atan olmazsa, Pazartesi istifa edeceğim"

Spor Toto 3.Lig 3.Grup'ta mücadele eden Diyarbakırspor'a kayyum olarak atanan Abdülkadir Duran, "Kulübün sorunlarına el atan olmazsa, Pazartesi istifa edeceğim" dedi.

Diyarbakırspor Ali Gaffar Okan Spor Tesisleri'nde basın açıklaması düzenleyen Duran, Diyarbakırspor kulübüne kayyum olarak atandıktan sonra baskı ve tehditlere maruz kaldığını söyledi.

Duran, kulüp çalışanları tarafından istifaya zorlandığını belirterek şöyle konuştu:

"Muhasebe kayıtların ve hukuki süreci inceleyeceğim. Devlet büyükleriyle görüştükten sonra çözüm yolu varsa devam edeceğim. Aksi takdirde kulübün sorunlarına el atan olmazsa, Pazartesi istifa edeceğim."

Reklam
Reklam

Kayyum Nurettin Uğur, geçen ay çoğunluk aranmaksızın yapılan ve divan heyeti oluşturulamadığı için gerçekleşmeyen Genel Kurul'un ardından 4 aydır yürüttüğü görevini Diyarbakır 1. Sulh Hukuk Mahkemesi'ne iade etmişti. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nde şube müdürü olarak görev Abdülkadir Duran, Diyarbakır 1. Sulh Hukuk Mahkemesi'nce kayyum olarak atanmıştı.

Muhabir: Aziz Aslan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: