Diyarbakırspor’dan Bozüyük Başkanı’na teşekkür mektubu

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Diyarbakırspor Kulüp Başkanı Nurullah Edemen, deplasmanda oynadıkları Bozüyükspor...

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Diyarbakırspor Kulüp Başkanı Nurullah Edemen, deplasmanda oynadıkları Bozüyükspor maçında rakip yöneticilerin gösterdiği büyük ilgili dolayısıyla teşekkür mektubu gönderdiğini söyledi.
Edemen yaptığı yazılı açıklamada, deplasmanda kendilerini en iyi şekilde ağırlayan Bozüyükspor Kulübü Başkanı Doğuş Hilmi Üneral, kulübün yönetim kurulu üyeleri ve takımdaki bütün arkadaşlara teşekkür ettiklerini dile getirdi. Açıklamada, gönderilen mektupta şu ifadelere yer verildiği kaydedildi:
“Ev sahipliğini yapmış olduğunuz ve sporun güzelliklerini yansıttığınız Bozüyükspor - Diyarbakırspor futbol müsabakası öncesi ve sonrası bize göstermiş olduğunuz ilgi, alaka ve misafirperverlik nedeniyle başta şahsınız, yönetim kurulu üyeleriniz, çok değerli Belediye Başkanımız, kıymetlı Emniyet Müdürümüz ve Emniyet Teşkilatına, duyarlı ve heyecanlı taraftarlarınıza teşekkür eder, bundan sonraki maçlarınızda başarılar dilerim.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz