Diz Çöktü, Pankart Açtı, Evlenme Teklif Etti

Adana’da, üç yıldır birlikte olduğu kız arkadaşına, tanıştıkları alışveriş ilginç bir evlenme teklifinde bulundu.Av malzemeleri...

Adana’da, üç yıldır birlikte olduğu kız arkadaşına, tanıştıkları alışveriş ilginç bir evlenme teklifinde bulundu.

Av malzemeleri satan bir iş yerinde çalışan Adanalı 25 yaşındaki Rıdvan Güner, 23 yaşındaki kız arkadaşı Saadet Ciritçi’yi, daha önce tanıştıkları Optimum Outlet Adana Alışveriş Merkezi’ne davet etti. Alışveriş Merkezi’nin Yiyecek Meydanı’nda kız arkadaşıyla buluşan genç, "Bir işim var" diyerek, genç kızın yanından ayrıldı.

Yaklaşık bir saat bekleyen genç kız, bir anda yanında gelip önünde diz çöken erkek arkadaşının, "Benimle evlenir misin bebeğim" yazılı pankart da açması üzerine adeta şok yaşadı. Bir anda ne söyleyeceğini bilemeyen genç kız, şaşkınlığını üzerinden attıktan sonra "evet" diyerek boynuna sarıldı.

Reklam
Reklam

İlginç evlenme teklifi alışveriş merkezindeki vatandaşlar tarafından alkışlandı.

Saadet Ciritçi, Adanalı olduğunu, Çukurova Üniversitesi İktisat Fakültesi’ni bitirdiğini, erkek arkadaşı ile İngilizce kursunda tanıştığını belirterek, "Böyle bir evlenme teklifi alacağım aklımın ucundan bile geçmezdi. Çok mutluyum, bu anı hiç unutmayacağım" dedi.

Rıdvan Güner ise hayatında bir kez yaşayacağı evlenme teklifini çok özel kılmak istediğini belirterek, "İstedim ki ileride karım olacak arkadaşım bu anı hiç unutmasın. Bunu da başardım. Uzun bir süredir nasıl evlenme teklif edeceğimi düşünürken bu fikir aklıma geldi. Çok mutluyum" diye konuştu.

Güner, birkaç gün içinde ailesiyle genç kızın evine giderek, onların da bu evlilik için rızasını alacaklarını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: