Dizi oyuncuları çocuklarla buluştu

Özel bir televizyon kanalında yayınlanan ve çekimleri Kapadokya bölgesinde gerçekleştirilen Yer Gök aşk dizisinin oyuncuları çocuklarla bir araya geldi.

Özel bir televizyon kanalında yayınlanan ve çekimleri Kapadokya bölgesinde gerçekleştirilen Yer Gök aşk dizisinin oyuncuları çocuklarla bir araya geldi.

Dizinin oyuncularından İpek Erdem ve Levent Yılmaz, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Nevşehir Öğrenim Biriminin düzenlediği söyleşide çocuklar ile buluştu. Çocuklar, gönüllüler ve velilerin katıldığı söyleşide, Erdem ve Yılmaz kısaca öz geçmişlerinden bahsederek, çocuklara sinema, tiyatro, oyunculuk gibi konularda bilgiler verdiler.

Nasıl dizi sektörüne girdikleri, daha önceki yıllarda oynamış olduğu filmler hakkında konuşan Erdem ve Yılmaz, çocuklardan oyuncu olmak isteyenlere ipucu verdiler ve her şeyin başının çok çalışmak olduğunu anlattılar.

Reklam
Reklam

Söyleşide Erdem ve Yılmaz ayrıca, çocukların ve gönüllülerin Yer Gök Aşk dizisi hakkında merak ettikleri, ünlü olmanın nasıl bir duygu olduğu, oyuncu olmak için neler yapmak gerektiği, çekimlerin nasıl geçtiği, çekimler sırasında meydana gelen aksaklıklar, güzel yanları, diğer oyuncular ile ilişkiler, dizinin ileri ki bölümünde ne olacağı hakkında ipucu verdiler.

Yılmaz, çocukluğu sırasında Türkiye Eğitim Gönüllüleri gibi kurumların olmadığını, onların çok şanslı çocuklar olduğunu ifade etti.

Programda, oyuncular küçük hayranları ile fotoğraf çektirdi ve isteyen çocuklara da imza dağıttı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: