Dizi yapımcısı ölümden döndü

İSTANBUL (İHA) - Beşiktaş'ta, yolcu kapmaya çalışan taksilerin neden olduğu kazada, sevilen dizilerin yapımcısı Bahadır Atay, motosikletiyle taksiye çarptıktan sonra takla attı. Kazada Bahadır Atay ve taksiye binmeye çalışan bir genç kız yaralandı.

Alınan bilgilere göre, Dolmabahçe Parkı'ndan çıkan 6 genç, taksi çevirmek istedi. Bu sırada Karaköy istikametinden gelen 34 TEC 84 plakalı taksi, aracını sağa çekerek gençlerin yanında durdu. Arkadan gelen 34 TAA 81 plakalı taksi de grubun olduğu bölüme yanaşmak istedi. Bu sırada sağ şeritte 34 NNJ 93 plakalı motosikletiyle normal hızda seyreden Bahadır Atay, taksilerle kaldırım arasındaki bölümden geçmek istedi.

Reklam
Reklam

Bu sırada, yol kenarında bekleyen müşterilerden Fatma Yıldız (19), 34 TEC 84 plakalı taksinin arka kapısını açtı. Sağ şeritten geçmeye çalışan Bahattin Atay, motosikletiyle aniden açılan kapıya çarptıktan sonra takla atarak yaklaşık 20m sürüklendi.

Bahadır Atay, kask sayesinde kazadan yaralı olarak kurtuldu. Ağır yaralanan Bahadır Atay için olay yerinde uzun süre ambulans beklendi. Bu sırada vatandaşlar, Atay'ın başından ayrılmayarak onu sakinleştirmeye çalıştı. Atay, daha sonra gelen ambulansla Florance Nightingale Hastanesi'ne kaldırıldı.
Kaza sırasında hafif şekilde yaralanan Fatma Yıldız da arkadaşları tarafından taksiyle Taksim İlk Yardım Hastanesi'ne kaldırıldı. Yıldız, ayakta tedavi edildikten sonra taburcu edildi.

Öte yandan, Fatma Yıldız'ın yanında bulunan gençler, görüntü alınmasını engellemeye çalıştı. Bu sırada tartışmalar yaşandı. Kazada ağır yaralanan Bahadır Atay, Kurşun Yarası, Hadi Uç Bakalım, Sultan Makamı, Azad, Gülbeyaz gibi televizyon dizilerinin yapımcısı. Atay, ayrıca Filler ve Çimen isimli sinema filminin yapımcılığını da üstlenmişti.

Reklam
Reklam