Dizide Oynamak İster Misiniz?

Adana'da Orhan Kemal'in kaleme aldığı; 'Kötü Yol' adlı romanından esinlenerek çekilecek olan yeni televizyon dizisi...

Adana'da Orhan Kemal'in kaleme aldığı; 'Kötü Yol' adlı romanından esinlenerek çekilecek olan yeni televizyon dizisi için oyuncu arandığı bildirildi.

Son yıllarda televizyon ekranlarında gösterime sunulan 'Beyaz Gelincik', 'Hanımın Çiftliği', 'Issız Adam' gibi dizilerin yanı sıra 'Beynelmilel', 'Kurtlar Vadisi-Filistin' ve '007 James Bond'un son serisi 'Skyfall' adlı filme ev sahipliği yapan Adana, şimdilerde yeni bir televizyon dizisi ile yine tüm dikkatleri üzerine çekmeye hazırlanıyor. Orhan Kemal'in kaleme aldığı; 'Kötü Yol' adlı romanından esinlenerek çekim hazırlıklarına başlanan yeni dizi için çalışmaların sürdürüldüğü bildirildi.

Reklam
Reklam

Söz konusu dizide rol alacak isimlerin yavaş yavaş netlik kazandığı belirtilirken, yeni yüzlere de ihtiyaç duyulduğu kaydedildi. Türkiye'de birçok dizi ile birlikte sinema filmlerinin yanı sıra çeşitli reklamlara oyuncu ve cast hizmeti sunan Zümrüd-ü Anka Ajans tarafından yapılan açıklamada; 'Kötü Yol' adlı televizyon dizisi için bay ve bayan yeni yüzler arandığı, bu konudaki arayışların da sürdürüldüğü ifade edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: