Dizüstü bilgisayarda devrim

VAIO FW Serisi dizüstü bilgisayarlar devrim yapan 16.4 inçlik gerçek geniş ekranla çoklu ortam eğlence anlayışınızı tamamen değiştirecek.

VGN-FW5MTF

Mümkün olan en iyi dijital ortam deneyimi için bu geniş ekran, yüksek 1600x900 WXGA++ çözünürlük ve gerçek 16:9 ekran oranıyla mükemmel bir seçim.

Bir önceki serisinden farklı olarak işlemci hızı 2,53 Mhz'e çıkan FW serisi, 6 GB'lık Ram ile kullanıcısına her anlamda mobil performansı en üst düzeylerde tattırıyor. Gerek multimedya gerekse profesyonel çalışmalarda harici ekran kartı sayesinde gücünü cömertçe sergiliyor.

Sony'nin gurur duyduğu Blu-Ray teknolojisini de içinde barındıran FW serisi,kapasitesi 50 GB'a varan DVD'lere Full HD formatında kayıt yapmanın yanı sıra, DVD'yi kullanıcısına sabit disk gibi kullanma olanağı veriyor.

Reklam
Reklam

VPC-W12Z1T

Son dönemde oldukça popüler olan ve hatırı sayılır bir kullanıcı kitlesine sahip olan netbook'lar günlük hayatın neredeyse vazgeçilmezi olmaya aday. Sony'nin geliştirmiş olduğu yeni W serisi netobook'lar, ekran kalitesi ile hemen ön plana çıkmayı biliyor.

İşlemci olarak 1,66 Ghz Atom kullanan bu Küçük Dev'i 1 GB Ram ve ve 250 GB sabit disk destekliyor. Dahili kamerası ve mikrofonu ile wireless iletişimin neredeyse sokakta bile kullanıldığı günümüzde, minimal boyutlarıyla VPC-W12Z1 netbook kullanıcısına varlığını unutturuyor.

W serisi netbook’lar 8 Kasım itibari ile standlardaki yerini aldı. Fiyat/performans oranıyla da kullanıcıların yüzünün güldüreceğe benziyor.

Ürünlerimizi incelemek ve bize ulaşmak için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. www.btsony.com