Dj Serhan Sabanlar Gazianteplileri Coşturdu

Gaziantep’te sahne alan ünlü DJ Serhan Sabanlar geceye katılanlara müzik ziyafeti verdi.Gaziantep’te La Mia Verita...

Gaziantep’te sahne alan ünlü DJ Serhan Sabanlar geceye katılanlara müzik ziyafeti verdi.

Gaziantep’te La Mia Verita sahneye çıkan ünlü DJ Serhan Sabanlar müzik severlerle buluştu. Çaldığı birbirinden güzel hareketli müziklerle geceye renk katan DJ Serhan Sabanlar, Gaziantep’te ikinci kez sahne almanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. DJ Serhan Sabanlar eski yerli ve yabancı şarkılardan remixlerle geceye katılanları müzik ziyafeti verdi.

DJ Serhan Sabanlar, Gaziantep’in gece hayatından çok keyif aldığını belirterek, “Gaziantep’e bu ikinci gelişim. Bu gece 70’li yıllar, 80’li yıllardan eskilerden çalacağız Türkçe, yabancı karışık çalacağız. Daha önce geldiğimde çok keyif almıştım çok eğlenmiştim. İlk geldiğimdeki geceyi yaşarsak çok keyif alacağımızı umuyorum. Gaziantep’in gece hayatından çok keyif aldım” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: