DKİB'in İhracata İlk Adım Eğitim Projesi

 Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliğince (DKİB), Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) 2014 yılı teknik destek programı kapsamında desteklenen atölye çalışmaları ve "İhracata İlk Adım Eğitim Projesi" devam ediyor.

Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliğince (DKİB), Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) 2014 yılı teknik destek programı kapsamında desteklenen atölye çalışmaları ve "İhracata İlk Adım Eğitim Projesi" devam ediyor. DKİB Genel Sekreteri İdris Çevik, yaptığı yazılı açıklamada, atölye çalışmalarına dayanan program çerçevesinde 11-12, 18-19 Haziran'da verilen ücretsiz eğitimlerin, 23-24 Haziran ile 2-3 Temmuz'da da birlik hizmet birasında yapılacağını belirtti. Eğitimin, TR90 bölgesi illeri Trabzon, Rize, Artvin, Gümüşhane, Giresun ve Ordu'da yerleşik firmaların temsilcilerinin katılımına açık oldugunu ifade eden Çevik, şunları kaydetti: "Eğitimlerde atölye çalışmalarına dayanan uygulamaya dönük model uygulandığı için katılım 25 kişi ile sınırlandırılmıştır. Bütün eğitimleri tamamlayan katılımcılara katılım belgesi verilecek. Proje ile Doğu Karadeniz'de ihracat potansiyeline sahip ancak henüz ihracat yapmamış ya da düşük hacimlerde ihracat yapan firma ve kuruluşların ihracat süreci ile ilgili eksikliklerinin giderilmesini teminen eğitimler verilmesi ve ihracata yönlendirilmesi amaçlanmaktadır."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: