Dobrucalılardan Dündar'a Sevgi Seli

Dobruca köyünü ziyaret eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 7'den 70'e herkesin ilgi odağı oldu.

Dobruca köyünü ziyaret eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 7'den 70'e herkesin ilgi odağı oldu.

Köyün büyükleriyle kahvehanede sohbet eden Başkan Dündar, kapıda kendisini bekleyen çocukların sevgi seliyle karşılaştı. Çocuklarla fotoğraf çektiren Dündar, her birine hediye vermeyi de ihmal etmedi.

İlk köy kahvehanesinde bölge halkıyla buluşan Dündar'a vatandaşlar kendi bahçelerinde yetiştirdikleri kiraz, dut, erik ve çilekten ikram etti. Ardından köyün sokaklarını gezen Başkan Dündar, talepleri dinleyerek en kısa sürece ihtiyaç duyulan hizmetleri köye kazandıracaklarını söyledi. Başkanı karşısında gören bazı vatandaşlar Dobruca'nın meşhur kirazından ikram ederken, cama çıkan kadınlar da Başkan Dündar'a "hoş geldiniz" dedi.

Reklam
Reklam

Dündar, hizmet üretme noktasında Dobruca'nın da diğer mahalleler gibi hak ettiği yere geleceğini söyleyerek, köyün çocuklarının yüzünü güldürecek hizmetleri bölgeye en kısa zamanda kazandıracaklarını müjdeledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: