Doç. Dr. Binici: "emyo Tercih Edilen Bir Okul"

Elbistan Meslek Yüksek Okulu (EMYO) Müdürü Doç. Dr. Hanifi Binici, yeni programları ile birlikte EMYO’nun...

Elbistan Meslek Yüksek Okulu (EMYO) Müdürü Doç. Dr. Hanifi Binici, yeni programları ile birlikte EMYO’nun tercih edilen ve kontenjanının tamamına yakını dolan bir okul olduğunu ifade ederek, 11 örgün, 5 ikinci eğitimde olmak üzere toplam 16 programda eğitim verdiklerini söyledi.

Bu sene İnşaat Teknolojisi programına normal tercihler ile Laborant ve Veteriner Sağlık Programına ise ek yerleştirme ile öğrenci alınacağını ifade eden Binici, “Okulumuzda 30 öğretim görevlisi ve 4 okutman olmak üzere toplam 34 öğretim elemanı görev yapmaktadır. 24 kadrolu ve sözleşmeli memur ile 1 bayan 9 erkek özel güvenlik görevlisi bulunmaktadır” dedi.

Reklam
Reklam

EMYO'da yer alan programlar hakkında da bilgi veren Binici, “Okulumuzda 11 örgün ve 5 ikinci eğitimde olmak üzere toplam 16 programda eğitim verilmektedir. Örgün eğitimde 930 ve ikinci eğitimde 450 olmak üzere toplam bin 370 öğrenci eğitim görmektedir. Okulumuz şehir merkezine 16 kilometre uzaklıkta olup 110 dönüm arazi üzerine kurulmuştur” diye konuştu.

Bu yıl önemli bir programı daha bünyelerine kattıklarını belirten Binici, “Laborant ve Veteriner Sağlık programımız ek yerleştirmeyle 30 öğrenci alacak. Diğer programlara ise normal tercihlerle öğrenci alıyoruz. Elbistan Meslek Yüksek Okulu tercih edilen bir okul. Şöyle ki; öğrenci kontenjanımızın tamamına yakını dolmaktadır" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: