Doç. Dr. Tekin'den, Karaloğlu'na Ziyaret

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Yusuf Tekin, Vali Münir Karaloğlu'nu makamında ziyaret etti.

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Yusuf Tekin, Vali Münir Karaloğlu'nu makamında ziyaret etti.

AK Parti Van İl Başkanlığı'nın düzenlediği Siyaset Akademisi'ne konuşmacı olarak katılan Doç. Dr. Tekin, Vali Karaloğlu'nu makamında ziyaret etti.

Tekin, Siyaset Akademisi'nde yaptığı konuşmanın ardından beraberinde AK Parti İl Başkanı Abdullah Aras, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Aslan Sinir ve Kredi Yurtlar Kurumu Van Bölge Müdür Vekili Muhyettin Polat'la Valiliğe geçti. Tekin'i Vali Karaloğlu, yardımcısı Mehmet Yüzer karşıladı.

Reklam
Reklam

Valilik şeref defterini imzalayan Tekin, Vali Karaloğlu ile makamda yaklaşık 1 saat görüştü. Vali Karaloğlu, görüşmede yapımı devam eden 5 bin kişilik spor salonu ve diğer yatırımların son durumu hakkında bilgi verdi.

Tekin, görüşmenin ardından Van'dan ayrıldı.

Muhabir: Necat Hasar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: