DOÇEK'in 16. Olağan Genel Kurulu

EDİRNE (AA) - Keşan Doğa Çevre ve Kültür Derneği'nin (DOÇEK) 16. Olağan Genel Kurul'unda başkanlığa tekrar Hakan Eşme getirildi.

EDİRNE - Keşan Doğa Çevre ve Kültür Derneği'nin (DOÇEK) 16. Olağan Genel Kurul'unda başkanlığa tekrar Hakan Eşme getirildi. DOÇEK'ten yapılan yazılı açıklamaya göre, dernek bürosunda yapılan genel kurulda, yeni yönetim ve denetim kurulu asil ve yedek üyeleri belirlendi. Yönetim kuruluna, başkan Hakan Eşme, Haluk Akalın, Musa Güven, Nail Özkan, Ayşe Ürkmez ve denetim kuruluna ise Mehmet Şeker, Harun Akalın ile Yücel Kiremitçi getirildi. Eşme, genel kurulun ardından yaptığı konuşmada, DOÇEK'in kentin en uzun soluklu sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu söyledi. Eşme, derneklerinin kent insanının doğa ile tanışması ve doğa sporlarını bölgede yaygınlaştırmak için çalışmalarına aralıksız devam ettiğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz