Doğa Ve Denizi İle Beylikdüzü Tertemiz

Beylikdüzü Belediyesi ve Sualtı Sporları Dünya Rekortmenleri Derneği’nin birlikte düzenlediği 10. Doğa ve Deniz Temizliği...

Beylikdüzü Belediyesi ve Sualtı Sporları Dünya Rekortmenleri Derneği’nin birlikte düzenlediği 10. Doğa ve Deniz Temizliği etkinliği, Beylikdüzü sahilinde dalgıçlarla gerçekleştirildi.

Su altında en uzun süre kalma dünya rekorunun sahibi olan Cem Karabay’ın başkanlığını yaptığı Beylikdüzü Sualtı Sporları Dünya Rekortmenleri Derneği’nin Beylikdüzü Belediyesi ile birlikte organize ettiği doğa ve deniz temizliği etkinliğinde dalgıçlar, Beylikdüzü sahilinde dalarak deniz temizliği gerçekleştirdi. Beylikdüzü Belediyesi Afet Arama Kurtarma Timi BEYAK’ın su altı kurtarma timinin de katıldığı temizlikte dalgıçlar, çok az sayıda kentsel atık bularak denizden çıkarttı. Ekiplere bu etkinliklerinden dolay teşekkür eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, vatandaşların gittikçe bilinçlenmesi ile birlikte artık denizlerin kirletilmediğini dile getirdi. Etkinlikte, Beylikdüzü Sörf Kulübü de yelkenliler ile kısa süreli bir gösteri gerçekleştirdi. Doğa ve deniz temizliği etkinliğinin son bölümünde dalgıçlar denizde Türk bayrağı açtı. Dev bayrağı denizden kıyıya taşıyan dalgıçların ardından vatandaşlar, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ile birlikte kıyıda bayrağı dalgalandırarak marşlar eşliğinde geçtiğimiz günlerde Hakkari Dağlıca’da şehit olan askerleri andılar.

Reklam
Reklam

Eğitimlerinin ardından ilk kez bir etkinliğe katılan BEYAK Su Altı Arama Kurtarma Timi, gösterdikleri performans ile büyük takdir topladı. Su Altı Arama Kurtarma Timi, bir yıldızlı dalgıçlık belgeleri ve brövelerini Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ve başkan yardımcılarının elinden aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: