Doğaka’dan 79 Projeye 5 Milyon Tl Hibe

Sosyal Destek Projesi (SODES) proje yarışması değerlendirme sonuçlarının açıklanmasının ardından Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA),...

Sosyal Destek Projesi (SODES) proje yarışması değerlendirme sonuçlarının açıklanmasının ardından Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA), Hatay’dan sunulan 79 projeyi yatırım yağmaya değer bularak, toplamda 5 milyon lira hibe vereceğini açıkladı.

Değerlendirme sonuçları geçtiğimiz hafta açıklanan SODES proje yarışmasına Hatay’dan 548 başvuru geldi. DOĞAKA, Hatay’dan sunulan 548 projenin 79'unu yatırım yapmaya değer buldu ve toplam 5 milyon lira hibe verileceğini duyurdu.

Kırıkhan ilçesinin de 5 projesini desteklenebilir bulan DOĞAKA’nın, ilçede hibe vereceği kurum ve projeler şöyle sıralandı:

Reklam
Reklam

"Kırıkhan Köylere Hizmet Götürme Birliği ‘Sportif Eğitim Benim De Hayalim’, Kırıkhan Ticaret Ve Sanayi Odası ‘Doğalgaz Tesisatçılığı Ara Elemanı Yetiştirme Kursu’, Kırıkhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ‘Kırıkhan Kültür ve Sanata Kavuşuyor’, Kırıkhan Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği ‘8 Köye Çocuk Oyun Parkı’, Kırıkhan İlim ve Kültüre Hizmet Derneği ‘Sodesle Yıldız Olacağız, Yıldızları Seyretmeyeceğiz"

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: