Doğal Serinleme Ve Oto Yıkama İstasyonu

Hakkari-Çukurca karayolunda bulunan doğal oto yıkama istasyonuna uğrayan sürücüler, ücretsiz olarak hem araçlarını yıkıyorlar, hem...

Hakkari-Çukurca karayolunda bulunan doğal oto yıkama istasyonuna uğrayan sürücüler, ücretsiz olarak hem araçlarını yıkıyorlar, hem de yüksekten akar su altında serinliyorlar.

Şehirden 15 kilometre uzaklıkta bulunan Hakkari-Çukurca karayolunda bulunan ve dağların altında çıkan su kaynağı bir vatandaş tarafından uzun borular takılarak adeta doğal oto yıkamaya dönüştürüldü. Üst kısımları içme suyu olarak kullanılan su kaynağının alt kısmında geçen sürücüler ise araçlarından inmeden otolarının yıkanmasını sağlıyorlar. Araçlardan inen bazı çocuklar ise su kaynağının altına girerek serinlemenin sevincini yaşıyorlar.

Reklam
Reklam

Yolda geçen sürücüler ise araçlarından inmeden para ödemeden araçlarını yıkamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, oldukça soğuk olan suyun yörenin adeta can damarı haline geldiğini ifade ettiler. Hakkari’nin bir çok yerinde inşaat için su taşımak için gelen tankerlerin de suyu burada sağladıkları belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: