Doğalgaz Firmaları OSTED’de Bir Araya Geldi

Osmaniye’de yetkili doğalgaz firmaları Osmaniye Teknik Elemanlar Derneği’nde (OSTED) bir araya gelerek, sektörün sorunları tartıştı....

Osmaniye’de yetkili doğalgaz firmaları Osmaniye Teknik Elemanlar Derneği’nde (OSTED) bir araya gelerek, sektörün sorunları tartıştı.

OSTED Makine Kulübü etkinliği kapsamında yapılan toplantıda, sektörün yaşadığı problemler, firmaların finansal olarak sürdürülebilirliği, kaliteli hizmet yolları gibi farklı konular paylaşıldı.
OSTED Başkanı Beytullah Ter, halkın talebinin son dakikaya bırakılması sonucu oluşan yoğun talep sonrası aşırı iş yükü ile işlerin yetiştirilememesi, iş kalitesinin düşmesi, fiyatların yükselmesinin müşteri açısından birçok mağduriyet ve memnuniyetsizlikleri beraberinde getirdiğini söyledi. 3 yılda 15 firma içerisinden 8 firmanın bir şekilde işi bırakması ile sonuçlanan doğalgaz piyasa şartlarını doğru okumak gerektiğini belirten Ter, “Ucuz iş kaliteyi ve geri servislik hizmetlerini düşürmektedir. Firmaların senesini doldurmadan kapatmak zorunda kalması müşterileri mağdur etmiştir. Ayrıca doğalgazda müşterinin uygun fiyat bakış açısına karşı aslolan malzeme değil hizmet satışıdır. Diğer taraftan müşteriler, mağdur olmamak için doğalgaz işini kışa bırakmadan yazın yaptırmalı. Bu onlar için daha ucuza mal olacaktır.” diye konuştu. Toplantıya katılan firma yetkilileri toplantıdan dolayı OSTED yönetimine teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: