Doğalgaz Ve Tesisatçılar Odasından Uyarı

Doğalgaz ve Sıhhi Tesisatçılar Odası Başkanı Hayrullah Sundu vatandaşlara doğal gaz la çalışan cihazlarına bakım...

Doğalgaz ve Sıhhi Tesisatçılar Odası Başkanı Hayrullah Sundu vatandaşlara doğal gaz la çalışan cihazlarına bakım yaptırmaları konusunda uyarıda bulundu.

Doğalgazla çalışan kombilerin yanma odasının zaman içinde kurum ve tozla dolduğunu belirten Sundu, “Bu kurum ve tozlar cihazların verimli çalışmasını önlediği gibi gaz sarfiyatını da yükseltmektedir. Cihazlara yapılan bakım aynı zamanda cihazın kullanım ömrünü de uzatacaktır. Merkezi kazan kullanan vatandaşlarımız bacalarını mutlaka her yıl temizletmeli ve kazanların periyodik bakımını yaptırmayı ihmal etmemelidirler. Kombi ve ocak flekslerini belirli zamanda değiştirmeyi unutmayın fleksler zaman içerisinde yıpranarak gaz kaçırmaya sebep olurlar. Cihazların bulunduğu yerdeki menfezleri kesinlikle kapatmayın gaz kokusu hissettiğinizde gaz vanasını kapatarak ortamı havalandırın. Vatandaşlarımız cihazlarına bakım yaptırırken mutlaka yetkili servisleri tercih etsinler cihazlarının yetkili servis numaralarını odamızdan öğrenebilirler.” ifadelerinde bulundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz