Doğan, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Kocaeli'de görev yapan gazetecilerle iftar programında bir araya geldi.

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Kocaeli'de görev yapan gazetecilerle iftar programında bir araya geldi.

Yahya Kaptan Mahallesi'ndeki bir otelde düzenlenen iftar programında gazetecilerle tokalaşarak bir süre sohbet eden Doğan, burada yaptığı konuşmada, gelişmiş demokrasilerin en önemli unsurunun özgür basın olduğunu belirterek, özgür basının ülkelerin gelişmişlik kriterlerinden biri olduğunu söyledi.

Doğan, gazetecilerin, insanların doğru bilgiyi öğrenmeleri için mesai kavramı gözetmeden çalıştıklarını ifade ederek, bu nedenle gazetecilerin kamu hizmeti sunduklarını kaydetti.

Reklam
Reklam

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Halit Yılmaz da Kocaeli'de gazetecilik yaptıkları için onur duyduklarını belirterek, gazetecilerin refah seviyesinin yükselmesi adına çalışmalar yürüttüklerini kaydetti.

Muhabir: Kadir Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: