Doğan: İzmirlilerin seçimi değişimden yana olacak

AK Parti İzmir 1. bölge milletvekili adayı Bilal Doğan, İzmirlilerin hiçbir siyasi ideolojiye, baskıya ve...

AK Parti İzmir 1. bölge milletvekili adayı Bilal Doğan, İzmirlilerin hiçbir siyasi ideolojiye, baskıya ve statükoculuğa itibar etmeyerek, bu seçime şehrin değişimi adına oylarıyla AK Parti’yi birinci yapacaklarını söyledi.
İzmir’in yaklaşık 500 bin nüfusa sahip Karabağlar ilçesinde esnaf, sivil toplum kuruluşları ve ev ziyaretleriyle seçim çalışmalarına devam eden Doğan, bölgenin ihtiyaçlarını dinledi, vatandaşlara AK Parti’nin sosyal hizmetlerini anlatarak destek istedi. Doğan, İzmirlilerden şehrin değişimi ve büyümesi adına önemli mesajlar aldığını, vatandaşların AK Parti’ye karşı hiçbir önyargısı bulunmamasına rağmen durumun abartıldığını ifade etti. Sağduyulu İzmirlilerin bu seçimde istikrara ve şehrin değişimine oy vereceğine inandığını kaydeden Doğan, “İzmirlilerin AK Parti’yi İzmir’de de liderliğe taşımasını bekliyorum.” dedi. İzmir fuarlar, kongreler ve sanayi şehri olmasına rağmen Türkiye ortalamasının çok üzerinde bir işsizlik oranına bulunduğuna dikkat çeken Bilal Doğan, Çandarlı Limanı, turizm ve EXPO yatırımlarıyla bunun giderileceğini söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz