Doğan: "besni'nin Chp İçin Ayrı Bir Yeri Var"

CHP Adıyaman İl Başkanı Avukat Bilal Doğan, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte CHP Besni İlçe Teşkilatı'na...

CHP Adıyaman İl Başkanı Avukat Bilal Doğan, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte CHP Besni İlçe Teşkilatı'na teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarette CHP Adıyaman İl Başkanı Bilal Doğan'ın yanı sıra İl Sekreteri Abuzer Tanrıverdi, CHP eski İl Başkanı Hasan Sabri Doğan, CHP eski Merkez İlçe Başkanı Şükrü Cömert ve Besni Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kuyucak hazır bulundu. Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Doğan, "İl kongre süreci geçirdik, partililerimizin ve delegelerimizin ifadesiyle de bu görev bize nasip oldu. Yönetimdeki arkadaşlarımızla beraber yaklaşık iki haftadır Adıyaman'daki etkinliklerimize ara vermeden devam ediyoruz. Geçen hafta İstanbul'da yerel yönetimlere hazırlık stratejisi hakkında toplantı düzenlendi. Düzenlenen toplantıya genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı. Genel başkanımız yerel seçimlerde iktidar istiyor, biz de iktidar istiyoruz. Sadece büyük şehirleri, illeri değil, ilçeleri ve beldeleri mümkün olduğunca alabildiğimiz her yeri almak zorundayız. Türkiye çok büyük bir süreçten geçiyor ve hepimiz bunun farkındayız. Gerçekten ülke rejim sıkıntısı içerisinde. AK Parti hükümeti Atatürk'ün bütün ilkelerini, bütün değerlerini ve devrimlerini birer birer yok ediyor. Bunun karşısında duran tek kurum Cumhuriyet Halk Partisi. Bizim bunları yaşatmamız için elimizden gelen her şeyi yapmamız gerekiyor. En sıcak örneğini 19 Mayıs etkinliklerinde gördük. Bir çelenk koymamıza bile izin verilmedi. Türkiye'nin bütün il ve ilçelerinde CHP kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, biz Atatürk'ün anıtına parti çelengi koyamıyoruz. Yasaklandı ama biz yinede Adıyaman'da koyduk. Bu yasakların yasal anlamda düzene koyulması gerekiyor. Önümüzde bir yerel seçim var. Tarih uzak gibi gelebilir ama çok yakın. Bu günden itibaren ilçe başkanları ve herkese çok daha büyük sorumluluk düşüyor. Herkes yarın seçim olacakmış gibi partiye hizmet yapmak için çalışmalıdır. Biz burada Mustafa Kemal Atatürk, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP için siyaset yapıyoruz. Biz partilerimize ve yöneticilerimize saygı ve sevgiyle davranmalıyız. Bu çerçevede partimizi iktidara taşıyacağımıza inanıyoruz. Adıyaman ve Besni'nin CHP için çok ayrı bir yeri var. Tek ilçe belediyemiz burası. Bizim gözbebeğimiz olan belediyemizi tekrar kazanarak diğer ilçelerimizi de almak istiyoruz. Biz özellikle il teşkilatı olarak teşekkür ziyaretlerine Besni den başladık. Çünkü Besni'nin bizim ve partimiz için çok değerli bir yeri vardır" dedi.

Reklam
Reklam

CHP İlçe Başkanı Aydın Doğan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, CHP'de herkesin birleşmek için mücadele ettiğini, kendilerinin de ilçe teşkilatı olarak bu çabaya katılmaları gerektiğini belirtti. Doğan, CHP Adıyaman İl Teşkilatı'na ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz