Doğan, TCDD 1. Bölge Müdürü Gedikli'yi Ziyaret Etti

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, TCDD 1. Bölge Müdürü Hasan Gedikli'yi ziyaret etti.

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, TCDD 1. Bölge Müdürü Hasan Gedikli'yi ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Doğan, TCDD'nin hükümetin büyük bir projesi olan "Yüksek Hızlı Tren Projesi" kapsamında İzmit'te önemli çalışmalar yürüttüğünü belirterek, projenin hedeflerine uygun, kısa zamanda ve İzmit'e katkı sağlayacak şekilde sonuçlanması için çalıştıklarını söyledi.

Doğan, proje kapsamında Cumhuriyet Mahallesi'nde yoğun çalışmalar yürütüldüğünü dile getirerek, öncelikli görevinin kente hizmet getirmek ve yapılan hizmetlerin halka en fazla fayda sağlamasına çalışmak olduğunu kaydetti.

Reklam
Reklam

Çalışmalar sırasında vatandaşların ilettiği sorunları ve önerileri ilgili kurumlarla paylaştıklarını anlatan Doğan, "Bu görüşmede de benzer bir gündemimiz oldu. Cumhuriyet Mahallesi'nde geçiş güzergahlarında bulunan ve proje nedeniyle yıkılan alt ve üst geçit konularını ele aldık" diye konuştu.

Gedikli ise Doğan'ın proje kapsamında sundukları her konunun çözümü noktasında kendilerine yardımcı olduğunu vurgulayarak, başkanın çözüm odaklı yaklaşımı sayesinde karşılıklı işbirliği içinde sorunları çözdüklerini ifade etti.

Muhabir: Şahin Oktay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: