Doğan Ürgüp Esnaftan Destek İstedi

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Hayat Ağacı ve Gıda Bankası Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte...

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Hayat Ağacı ve Gıda Bankası Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Gıda Bankası’nın bastırmış olduğu yardım broşürlerini vatandaş ile esnaflara dağıttı.

Atatürk Caddesi üzerinde bulunan işyerlerini ve iş merkezlerini yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaret ederek broşür dağıtan Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, esnaflardan duyarlı olmalarını istedi. Ürgüp “Hayat Ağacı Derneği’nin yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Gıda Bankası personeli esnaflarımızı ziyaret ederek Ramazan ayı içerisinde başlatmış bulunduğumuz oruç kampanyası veya gıda paketi kampanyasının tanıtımını yapıyoruz. Bir kişiye iftar açtırmak isteyenler 5 TL ile katkı sağlayabilirler. Onun dışında bir kişiye yardım paketi tutarı da 50 TL'dir. Hayat Ağacı Derneği alan el ile veren eli buluşturan bir sistemdir. Cumhurbaşkanlığı Devlet Denetleme Kurulu tarafından ödül almış bir kurumdur. Şaibesiz, şeffaf, dosyalamayı çok iyi yapan, araştırmayı çok iyi yapan. Günlük bin 150 aileye yardım ediyoruz. Yardım yaptığımız her aileye 2 kg muntazam et yardımı yapıyoruz. Ramazan ayında 3 bin 500 aileye gıda yardımı yapıyoruz. Günde de bin ile bin 500 kişiye iftar yaptırıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Broşür dağıtımında Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Avcı ve Sosyal Yardım İşler Müdürü Ahmet Eyce de hazır bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: