Doğan Ürgüp Huzurevi Sakinleri İle İftarda Buluştu

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Huzurevi ve Sevgi Evi sakinlerine iftar yemeği verdi.Paşafabrikası Piknik ve...

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Huzurevi ve Sevgi Evi sakinlerine iftar yemeği verdi.

Paşafabrikası Piknik ve Mesire Alanı'ndaki Kütükev'de düzenlenen yemeğin ardından konuşan Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Ramazan ayının rahmet ve bereket ayı, iyilik ve güzelliklerin yaşandığı manevi bir iklim olduğuna dikkat çekti. Ürgüp “Huzurevindeki yaşlılarımızla beraber olmak bizleri her zaman sevindirmiş ve mutlu etmiştir. Rahmet ve bereket ayı olan Ramazan’da sizlerle beraber olmak, sizlerle beraber orucumuzu açmak bizim için son derece önemli bir kazançtır. Paylaşmanın, yardımlaşmanın, sevgi ve kardeşliğin en yoğun şekilde yaşandığı bir ayda yaşlılarımızla beraber olmak, onların hayır duasını almak bizleri çok mutlu etmektedir" diye konuştu. Yaşlıların tek ihtiyacını ilgi olduğunu kaydeden Ürgüp, "Bizler de zaman buldukça onları ziyaret edip, gönüllerini almaya, ihtiyaçlarını bir nebze olsun gidermeye çalışıyoruz. İnşallah bundan sonrada onları her zaman ziyaret edeceğiz, onlarla bir araya geleceğiz ve onları her zaman desteklemeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

İftar yemeğine Belediye Başkanı Doğan Ürgüp’ün yanı sıra eşi Makbule Ürgüp, kızı Betül Ürgüp, oğlu Abdulvahap Ürgüp, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zafer Yıldırım, İhramcızade İsmail Hakkı Toprak Huzurevi Müdürü Kaya Kaygusuz, huzurevi sakinleri ve Sevgi Evleri'nde kalan çocuklar katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: