Doğan Ürgüp Karşıyaka’da Programa Katıldı

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Büyük Birlik Partisi Merkez İlçe Başkanlığı tarafından ‘BBP Yaz Şenliklerini...

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Büyük Birlik Partisi Merkez İlçe Başkanlığı tarafından ‘BBP Yaz Şenliklerini Mahallelere Taşıyor’ programına katıldı.

Karşıyaka Mahallesi'nde gerçekleştirilen program, Sivas Belediyesi erkek ve kız halk oyunları ekibinin gösterileriyle başladı. Programda konuşan Mahalle Muhtarı Çetin Aydın, Karşıyaka'nın hizmete aç olduğunu ve bu konuda da Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ün kendilerine hizmetlerde bulunduğunu belirtti. Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ise mahalle sakinlerine yaptığı konuşmada, “Karşıyaka köprüsünün vebali bende değil, köprünün vebali benden önceki belediyede de değil. Köprünün vebali o günkü yöneticilerin, yani il özel idaresinin. Valilik makamının verdiği bir kararla Abdüllatif Şener 3 trilyon parayı gönderdi 2,3 veya 2,4 trilyona o yere köprüyü yaptılar. Ne köprü dillere destan köprü var yolları yok. Yani tam böyle meddahlara konu olacak bir durum. Köprünün yolu ile ilgili idareden sözleri de aldık, sağ olsunlar ama mahalli siyaset yapanlar akıllı durmuyorlar. Yeni Karşıyaka köprüsü de yaparız buda sorun değil. Ama imar revizyonu ile 4 tane köprüden iki yolu Karşıyaka köprüsünün yakınından geçirip tarihi köprünün altına bir köprü koyabiliriz. Bu plancının işidir, bakın oradan buraya yol 1buçuk -2 milyona mal olur. Onu da tedarik eder bu köprüyü de yaparız. Şimdi bu planın bitmesi lazım, plan bittikten sonra 2 köprünün sözünü zamanı ve yeri düzgün kullanmak kaydıyla veriyorum.” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Programa, Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Başkan Yardımcıları Orhan Demirok, Yılmaz Uysal, Hayri Köse, Yılmaz Uysal, Mehmet Avcı, BBP İl Başkanı Aytekin Kulmaç, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: