Doğan'a Mavi Marmara Maketi

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı, İnsani Yardım Vakfı (İHH) Kocaeli temsilciliği ile Kocaeli Ziraatçiler...

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı, İnsani Yardım Vakfı (İHH) Kocaeli temsilciliği ile Kocaeli Ziraatçiler Derneği ziyaret etti.

İHH İnsani Yardım Vakfı Kocaeli Temsilcisi İsmail Yeşildal, Başkan Doğan'a Mavi Marmara Gemisinin maketini hediye etti. Vakıf yetkililerinden Mehmet Özkol, Fatma Özkol, Tekin Karan ve Göksel Erim inde yer aldığı ziyarette konuşan İsmail Yeşildal, İHH'nın İzmit'te yeni kurulduğunu belirterek, "Dünya çapında çalışmalar yapan derneğimizin Kocaeli'nde de güzel hizmetler yapacaktır" dedi.

Reklam
Reklam

Başkan Doğan da İHH'nın zaman zaman devletin bile yapamadığı işler yaptığına dikkat çekerek, "İnsanlığa yararlı olan bu tür kuruluşların her zaman yanında olmaya hazırız. Zor fakat anlamlı bir iş yapan arkadaşları kutluyorum" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: