Doğancan Topal Karacabey Birlikspor’Da

Yasin KESKİN/KARACABEY (Bursa), (DHA) - Karacabey Birlikspor, Sancaktepe Belediyespor’dan sağ bek Doğancan Topal ile sözleşme imzaladı. Karacabey Birlikspor Başkanı Uğur Koçak, ”Doğancan

Yasin KESKİN/KARACABEY (Bursa), (DHA) - Karacabey Birlikspor, Sancaktepe Belediyespor’dan sağ bek Doğancan Topal ile sözleşme imzaladı.
Karacabey Birlikspor Başkanı Uğur Koçak, ”Doğancan Topal ile 3 yıllık sözleşme imzaladık. Güçlü bir kadro oluşturacağız. Önümüzdeki günlerde yeni transferlerimiz olacak. Bunları da en yakın zamanda kamuoyuyla paylaşacağız. Bu transferin her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
Futbol eğitimini Beşiktaş’ta alan 1994 doğumlu Doğancan Topal, Dardanelspor, Ankara Demirspor ve Sancaktepe Belediyespor’da forma giydi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: