Doğan'dan Pazarcılar Odası Başkanı Kumsar'a Ziyaret

KOCAELİ (AA) - İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Kocaeli Seyyar Esnaf Pazarcılar Odası Başkanı Erol Kumsar'ı ziyaret etti.

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Kocaeli Seyyar Esnaf Pazarcılar Odası Başkanı Erol Kumsar'ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Doğan, her zaman pazarcıların destekçisi olduklarını belirterek, pazarcılarla ilgili ciddi reformları hayata geçirdiklerini söyledi. İzmit'in 5 yıl önce pazarların yapısı açısından çok geride olduğunu dile getiren Doğan, Yenişehir Mahallesi'nden Yeşilova Mahallesi'ne kadar kapalı pazarlar açtıklarını ve bunun devamının geleceğini kaydetti. Doğan, vatandaşların en çağdaş şekilde alışveriş yapabilmeleri için çalıştıklarını vurgulayarak, "Kapalı pazar alanlarının yapımında 1 lira katkı almadık. Aynı zamanda mahalle servisi başlattık. Biz pazarcılarımızı seviyoruz ve en iyi durumda olmalarını istiyoruz" dedi. Kumsar ise muhtarların her mahallede pazar istediklerini ama buna olumlu bakmadıklarını anlatarak, pazar sayısının fazla olmasına karşı çıktıklarını, büyük pazarlarda rekabet istediklerini ifade etti. Kuruçeşme Kapalı Pazarı konusunda karamsar olmadığını belirten Kumsar, "İzmit Belediyesi'nin güzel çalışmaları var. Çok hızlı bir şekilde büyüyoruz. Ben inanıyorum ki Kuruçeşme Kapalı Pazarı da güzel bir yer olacak" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: