Doğan’dan Şampiyona Kutlama

Amatör spora verdiği destekle büyük takdir toplayan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, amatör sporun...

Amatör spora verdiği destekle büyük takdir toplayan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, amatör sporun başarılı takımlarından biri olan ve bu yıl 2. amatörde şampiyon olan Şirintepespor’u Kocaeli Adliyesi’nin yanında bulan Adliye Cafe’de ağırladı.

Başkan Doğan’ın şampiyon Şirintepespor’u kutlamak amacıyla gerçekleştirdiği toplantıya İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Üzülmez, İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Cengiz Çakar, Ak Parti İzmit İlçe Teşkilatı Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Sami Çınar, Şirintepespor Kulüp Başkanı Uğur Çelik, Genel Kaptan Korkut Kızılkaya, yöneticiler ve sporcular katıldı. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da amatör spora ve sporculara destek vereceklerine vurgu yapan Başkan Doğan, "Amatör spora ve sporculara desteğimiz sürecek. Ben İzmit’ten spor alanında marka isimler çıkacağına inanıyorum. Spor insanları bir araya getiriyor burada ne güzel her görüşten insan var yönetimde bu bizim zenginliğimizdir” dedi.

Reklam
Reklam

Şirintepespor Kulüp Başkanı Uğur Çelik kendilerine her zaman destek olan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a ve ekibine teşekkür etti. Takım olarak çok çalıştıklarını ve şampiyonluğu hak ettiklerini dile getiren Çelik takımın çalışmaları hakkında Başkan Doğan’a bilgi verdi. Çelik, "Başkanımız her konuda yanımızda. Ne zaman bir ihtiyacımız olsa elinden geleni yapıyor. Spora verdiği destek için kendisine teşekkür ederiz" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz