Doğanşehir Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Söylemez'e Ziyaret

Malatya'nın Doğanşehir ilçesine yeni atanan Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Söylemez'e 'hayırlı olsun' ziyaretleri sürüyor.

Malatya'nın Doğanşehir ilçesine yeni atanan Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Söylemez'e 'hayırlı olsun' ziyaretleri sürüyor.

Doğanşehir'e atanan Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Söylemez'i makamında ziyaret eden, Erkenek Belediye Başkanı Mehmet Bayram, Kurucaova Belediye Başkanı Mehmet Karakaş, Söğüt Belediye Başkanı Mesut Sülü, İl Genel Meclis Üyeleri Abdurrahman Doğan ve Mustafa Demirtaş, AK Parti Doğanşehir ilçe teşkilatı başkanı Zekeriya Demirtaş, 'hayırlı olsun' dediler.

Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Söylemez, ziyarette yaptığı konuşmada, "Ben Doğanşehir'e neden talip oldum. Çünkü Çelikhanlıyım, Bulmalıyım. Doğanşehir'i tercih ederken Doğanşehir in kültürüne kendimi çok yakın gördüğüm için tercih ettim. Doğanşehir'e gerçekten güzel hizmetler yapacağımızdan emin olabilirsiniz. Koltuk için bana değer verebilirsiniz. Ama ben bu koltuktan katlığımda o değer burada kalır. Ben o değeri hak edersem işte o değer benimle gelir. Sizlerle inşallah Doğanşehir için büyük hizmetler yapacağız. Doğanşehir de eğitime yönelik hizmetlerimizi birlikte yaparsak daha başarılı oluruz" dedi.

Reklam
Reklam

AK Parti ilçe Başkanı Zekeriya Demirtaş ise "Güzel hizmetler yapacağınıza inanıyorum. Allah yardımcınız olsun. Hizmet için ayrı düşmeyelim çünkü bu memleket topraklarıyla bir bütündür ve her karışı aynısı gibi kutsaldır" ifadelerini kullandı.

Doğanşehir Ziraat odası Başkanı ve AK Parti il encümeni Abdurrahman Doğan ise "Hizmet yapmak için buradayız. Okullarımızda sıkıntılı yerler olabilir. Bunları birlikte hareket ederek ancak çözeriz. Eğitim konusunda bizlere ne düşerse sizlere yardım etmeye hazırız. Doğanşehir'in eğitimde başarısını birlikte yükseltebiliriz" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: