Doğru: Gökal ilçe olmalıdır

Kamu hizmetlerinden tam manasıyla faydalanamadığını belirterek, Gökal Beldesinin ilçe olması gerektiğini söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Erbaa İlçe Teşkilatı, Erbaa İlçe Başkanı Namık Ateşli İl Genel Meclisi Üyeleri MHP Milletvekili Adayı Seldah Kara Tokat Milletvekili Reşat Doğru Erbaa İlçesi Gökal Beldesini ziyaret etti.
Heyet MHP'li Belde Belediye Başkanı Osman Akbulut'la beraber ilçe halkın ve esnaflarını ziyaret ederek dertlerini dinledi. Gökal'in şehir merkezine uzak olması nedeniyle devlet imkânlarından yeterli şekilde destek alamadığını belirten vatandaşlar, beldenin ilçe olmasını istedi.
Heyet, ziyaretinin ardından Karayaka beldesine, Üzümlü Kasabasına ve Ballıbağ köyüne gitti. Ziyaretlar sırasında kalabalık bir vatandaş topluluğu tarafından karşınan teşkilat, bu durumdan memnun kaldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz