Doğru İletişim Ve Beden Dili Antatılıyor

Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) tarafından 2013 yılı teknik destek programı kapsamında desteklenen etkili, doğru iletişim...

Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) tarafından 2013 yılı teknik destek programı kapsamında desteklenen etkili, doğru iletişim ve beden dili teknikleri eğitimi başladı.

Battalgazi İlçesi Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nün yürüttüğü etkili iletişim teknikleri eğitimi Kaymakamlık Salonu’nda başladı. Eğitim, Elazığ Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden Öğretim Görevlisi Mustafa Demir tarafından veriliyor.

Malatya merkezli, Malatya, Elazığ, Bingöl ve Tunceli illerinin bağlı bulunduğu Fırat Kalkınma Ajansı’nın teknik destek faaliyetlerinin amaçları çerçevesinde İl ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü teknik personeli ile Battalgazi’de kamu kurumlarında görev yapan 40 personele 20’şer kişilik iki ayrı grup halinde 2,5 gün olmak üzere toplamda 5 gün eğitim verileceği bildirildi.

Reklam
Reklam

Kamu personellerine, etkili iletişim, beden dili, davranış, hoşgörü, empati, çatışma yönetimi ve takım ruhu oluşturma, motivasyon, yetişkin eğitimi, hedef belirleme, insan ilişkileri, sunum teknikleri, stres yönetimi, imaj ve profesyonel duruş konuları anlatılıyor.

Bu eğitim sonunda kamu personellerinin, vatandaşlara daha etkin ve kaliteli hizmet vermelerinin sağlanacağı kaydedildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: