Doğru Kalorifer Yakma Teknikleri

Burdur Belediyesi tarafından kentteki kalorifercilere ve site yöneticilerine doğru kalorifer yakma teknikleri eğitimi verildi. 

Burdur Belediyesi tarafından kentteki kalorifercilere ve site yöneticilerine doğru kalorifer yakma teknikleri eğitimi verildi. Burdur Belediyesi Konferans Salonunda düzenlenen eğitimde konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Serdar Başgül, kentin daha temiz daha yaşanabilir şartlarda olmasını arzu ettiklerini söyledi. Amaçlarının kalorifercilere ve site yöneticilerine doğru kalorifer yakma teknikleri vererek bilinçlendirmek olduğunu anlatan Başgül, eğitimin faydalı olmasını diledi. Burdur Halk Eğitim Merkezi usta öğreticisi Tolga Ün tarafından katılımcılara, doğru kalorifer yakma teknikleri, kömür kazanı günlük yakma talimatı, mevsim başında yapılacak işler, yanış süresince yapılacak işler, yanış bitimi ve ertesi sabah yapılacak işler konularında bilgi verildi. Burdur İtfaiye Müdürü Hasan Özban da baca temizliğinin önemi hakkında sunum yaptı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: