Doğru kişiyle birlikte olduğunuzun 7 işareti

Sevgilinizin sizin için "doğru kişi" olduğunu nasıl anlarsınız?

Romantik filmlerdeki gibi kusursuz bir erkekle muhteşem bir aşk yaşama fikri kulağa ne kadar güzel geliyor değil mi? Ancak gerçek hayatta doğru kişiyi bulmak her zaman çok da kolay olmuyor.

Erkek arkadaşınız sizin için doğru kişi olup olmadığını anlamanın 7 işaretini yazdık. Onunla gelecek planları kurmadan önce bu yazımıza mutlaka göz gezdirin.

İşte

doğru kişiyle birlikte olduğunuzu gösteren 7 işaret...



Her şeyinizi paylaşıyorsanız

Reklam
Reklam

Birbirinizin yemeklerini yiyor, evde vakit geçirirken onun tişörtünü giyiyor, aklınızdaki her şeyi onunla çekinmeden paylaşıyor ya da kendinizi uzun yıllardır aynı kişiyle birlikteymişsiniz gibi hissediyorsanız, bu doğru erkeği bulduğunuzun en büyük göstergesidir.



Aileniz ve arkadaşlarınızı yakından tanıyorsa

Erkek arkadaşınız, ailenizle birlikte yemek yemekten keyif alıyor, arkadaşlarınızı kendi arkadaşı gibi görüyor ve onlarla vakit geçirmekten çekinmiyorsa, aranızda gerçek bir ilişkinin temelleri atılmış demektir.



En kötü zamanlarınızda yanınızda oluyorsa

Ofiste geçirdiğiniz kötü bir gün, ailenizle yaşadığınız üzücü bir gerginlik ya da hastayken partneriniz sizi asla yalnız bırakmıyor, siz "Sana ihtiyacım var" dediğinizde neden sormaksızın yanınızda beliriyorsa, ömrünüzün geri kalanını birlikte geçireceğiniz kişiyle birliktesinizdir.



Hiçbir sorun olmadan tatile çıkıyorsanız

En yakın arkadaşlar ve sevgiliyle tatile çıkmak çoğu zaman kötü hatıralarla sonuçlanabiliyor. Ancak erkek arkadaşınızla hiçbir sorun yaşamadan keyifli bir tatil geçirebiliyor, onunla yeni yerler keşfetmekten sıkılmıyor, yanındayken zamanın hiç geçmesini istemiyorsanız, doğru erkek kalbinizi çoktan çalmış demektir.

Reklam
Reklam


En yakın arkadaşınız olduysa

Sevgilinizle romantik zamanlar geçiriyor ya da aşk dolu tatillerde doyasıya eğleniyor olmanın yanı sıra, onun gerçek bir arkadaşınız olabilmesi, ilişkinizin için çok önemli. Her şeyinizi anlatabildiğiniz, birlikte aynı diziyi izleyebildiğiniz, bazen de çocuk gibi birlikte şımarıdğınız bir erkek arkadaşınız varsa, onu asla kaybetmeyin.



Sizi olduğunuz gibi kabul ediyorsa

Partneriniz, sevdiğiniz yemeklerden ya da izlediğiniz diziden keyif almamasına rağmen bunlara saygı gösteriyor ve sizi tüm huylarınızla olduğunuz gibi kabul ediyorsa, gerçekten seviliyorsunuz demektir. Sizi gerçekten seven, özel günlerinzdeki tüm duygu değişimlerinize katlanan, sadece siz çok seviyorsunuz diye sizinle saatlerce alışveriş merkezinde dolaşan biri, sizin için en doğru kişidir.



Gelecek planlarını sizinle birlikte kuruyorsa

Sevgiliniz tüm gecelek planlarını sizinle paylaşıyor hatta sizi bu planların bir parçası yapıyorsa, hayatının geri kalanını sizinle geçirmek istiyordur.