"Doğru Proje- Beklenen Sonuç: Proje Süreç Yönetimi" Eğitimi Düzenlenecek

Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Su Ürünleri Fakültesi tarafından Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı'na (KUZKA) verilen "Doğru Proje-Beklenen Sonuç: Proje Süreç Yönetimi" isimli

Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Su Ürünleri Fakültesi tarafından Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı'na (KUZKA) verilen "Doğru Proje-Beklenen Sonuç: Proje Süreç Yönetimi" isimli projenin, Teknik Destek Projeleri kapsamında desteklenmeye karar verildiği bildirildi.

KÜ'den yapılan yazılı açıklamada, yürütücülüğünü KÜ Su Ürünleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Adem Yavuz Sönmez'in yapacağı projede Kastamonu, Sinop ve Çankırı illerinde de eğitimlerin düzenleneceği belirtildi.

Lisansüstü öğrenciler, kamu kurumlarında çalışan teknik ve idari personel ile serbest çalışan müteşebbislerin katılabileceği eğitim sonunda katılımcılara sertifika verilecek.

Reklam
Reklam

Açıklamada, katılımcıların eğitime 25 Kasım tarihine kadar başvurmaları gerektiği kaydedildi.

Muhabir: Esra Karamuk

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: