'Doğru Yatırım Ve Inovasyon Cirolarımızın Yükselmesindeki En Önemli Etken'

Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu, doğru yatırım ve inovasyonun, cirolarının yükselmesindeki en önemli...

Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu, doğru yatırım ve inovasyonun, cirolarının yükselmesindeki en önemli etken olduğunu söyledi.

Hür Sanayici ve İşadamları Derneği (HÜRSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı İlker Hasırcı, üyeler ve Genel Sekreter Orhan Özdülkar ile birlikte GÜLSAN Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu’nu ziyaret etti. Ziyaret sonrasında bir değerlendirmede bulunan Hasırcı, İSO 1000 çalışmasının önemli olduğunu belirterek, şunları kaydetti: "Listeye giren firmalarımız şehrimizin yüzünü ağartan, global rekabette dünya çapında başarılı olmuş firmalarımızdır. Kendilerini ile ne kadar övünsek azdır. Ayrıca Gaziantepli firmalarımızı üyemiz olsun olmasın yönetim olarak ziyaret ediyoruz. Unutmayalım ki marifet iltifata tabidir.Kendilerini canı gönülden kutlarım."

Reklam
Reklam

Şirketlerindeki başarının planlı ve programlı çalışmalarının, doğru yatırımlar ve modern teknolojinin kullanmanın sonuçu olduğunu belirten Topçuoğlu, "Doğru yatırım ve inovasyon cirolarımızın yükselmesindeki en önemli etkendir. İSO 500'ün 2011 verilerine göre Gülsan Sentetik Dokuma A.Ş. genel sıralamada 108'nci sıraya yükselmiş, özel şirketler sıralamasında ise 100'ncü sırada yerini almıştır. İnovasyona ve teknolojik yeniliklere önem vermemizin yanı sıra kurum içi eğitimlerle de personelimizin kendisini en iyi şekilde yetiştirmesini sağladık. Sanayi kuruluşlarının başarı elde etmesindeki en önemli etken şüphesiz teknolojiye yatırım yanında insana yatırımdır. Eğitimli insan yetiştirilmesi ve sahip olunan teknolojiyi kullanabilecek düzeye getirilmesi üretimdeki kaliteyi arttıracağı gibi kuruluşun yaptığı yatırımların değerlenmesini de sağlayacaktır." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz