Doğu Akdeniz'de Kuvvetli Yağış Ve Fırtına Uyarısı

Meteoroloji, Doğu Akdeniz’de kuvvetli yağışların ve fırtınanın 18-20 Aralık tarihleri arasında etkili olacağını, bu konuda...

Meteoroloji, Doğu Akdeniz’de kuvvetli yağışların ve fırtınanın 18-20 Aralık tarihleri arasında etkili olacağını, bu konuda yetkililerin ve vatandaşların dikkatli olmasını istedi.

Adana Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’nden yapılan meteorolojik uyarıda, Mersin, Adana, Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraş ve Gaziantep illerinde 18-20 Aralık tarihleri arasında sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar olacak. Metrekareye 20 ile 50 kilogram, yer yer 51 ile 100 kilogram yağmur düşmesi bekleniyor. Ayrıca, gece saatlerinden itibaren rüzgarın kuzey ve doğu yönlerinden etkili olacağını da bildirildi.

Reklam
Reklam

Yetkililer, sağanak yağmur ve fırtınanın oluşturacağı olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda ilgilileri ve vatandaşları uyardı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz