Doğu Akdeniz’de Şiddetli Yağış Ve Fırtına Uyarısı

Doğu Akdeniz bölgesinde yarın akşama kadar şiddetli yağış ve fırtınamsı rüzgar beklendiği belirtilerek, vatandaşlar uyarıldı.Adana...

Doğu Akdeniz bölgesinde yarın akşama kadar şiddetli yağış ve fırtınamsı rüzgar beklendiği belirtilerek, vatandaşlar uyarıldı.

Adana 6. Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Doğu Akdeniz bölgesinde görülecek olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların; Mersin, Adana, Osmaniye, Hatay, Kilis, Kahramanmaraş ve Gaziantep’in merkez ve tüm ilçelerinde çok kuvvetli olmasının bekleniyor. Yarın akşam saatlerine kadar etkisini sürdürmesi beklenen yağışlarda, metrekareye 50 ile 100 kilogram yağış düşmesi tahmin ediliyor. Denizlerde de fırtınamsı rüzgar beklenirken, rüzgarın güney ve batı yönlerden saatte 40-60 kilometre hızla eseceği ve yarın akşam saatlerine kadar devam edeceği bekleniyor.

Reklam
Reklam

Meteoroloji yetkilileri, vatandaşları ve ilgilileri, kuvvetli yağışın ve fırtınamsı rüzgarın oluşturabileceği olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz