"Doğu Anadolu Bölgesi Hayvancılık Çalıştayı"Bingöl'de Gerçekleştirilecek

Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı'nca düzenlenen "Doğu Anadolu Bölgesi Hayvancılık Çalıştayı", Bingöl'de gerçekleştirilecek.

Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı'nca düzenlenen "Doğu Anadolu Bölgesi Hayvancılık Çalıştayı", Bingöl'de gerçekleştirilecek.

DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın da katılacağı çalıştayın, 2-3 Şubat'ta Bingöl Üniversitesi yerleşkesinde gerçekleştirileceği kaydedildi.

Açıklamada, çalıştayın 2 Şubat Cumartesi günü açılış töreniyle başlayacağı, 3 Şubat Pazar günü de sonuç raporunun okunmasıyla sona ereceği bildirildi.

Reklam
Reklam

Çalıştaya, DAP Bölgesi üniversitelerinin ilgili fakültelerinden akademisyenler ile Türkiye Kalkınma Vakfı, Doğu Anadolu Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü,kalkınma ajansları, Gıda, Tarım ve Hayvancılık il müdürlükleri, Et Balık Kurumu kombina müdürlükleri, ticaret borsaları, il ziraat odaları, Tarım Kredi Kooperatifleri bölge müdürlükleri, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu il koordinatörlükleri, Damızlık Koyun-Keçi ve Sığır Yetiştiricileri Birliği ve Arı Yetiştiricileri Birliği'nden yoğun katılım olmasının beklendiği kaydedildi.

Muhabir: Ensar Özdemir / Tuba Karahan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: