"Doğu Marmara İnsan Kaynakları Ve İstihdam Fuarı"-İzmit'te 23 Mayıs'ta Açılacak Fuara, 208 Firmanın Katılması Bekleniyor

Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu ve Yalova'yı kapsayan Doğu Marmara İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı (DOMİF), 23 Mayıs Perşembe günü İzmit'te

Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu ve Yalova'yı kapsayan Doğu Marmara İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı (DOMİF), 23 Mayıs Perşembe günü İzmit'te başlayacak.

İzmit'teki bir otelde düzenlenen basın toplantısında konuşan Kocaeli Valisi Ercan Topaca, fuarın Doğu Marmara Kalkınma Ajansı, İŞKUR, Kocaeli Üniversitesi ve Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde gerçekleştirileceğini belirtti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Fuar Merkezi'nde 23 Mayıs'ta açılacak fuarın ana temasının "bilişim" olacağını dile getiren Topaca, fuarda 208 sanayici ve firmanın, 253 stant açmasının planlandığını anlattı.

Reklam
Reklam

Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu ve Yalova'yı kapsayan Doğu Marmara İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı'na, 100 bin ziyaretçinin gelmesini beklediklerini vurgulayan Topaca, şöyle konuştu:

"Fuarın amacı, iş dünyasının ihtiyaç duyduğu yetişmiş insan gücüyle iş çevrelerini buluşturmak. Fuarın bölgedeki iş olanaklarını ve işletmeleri tanımak için büyük bir fırsat olacak. Önümüzdeki yıldan itibaren, üniversite tanıtım günleriyle de bu etkinliği birleştirerek, daha kapsamlı ve güçlü bir yapıyı oluşturmayı hedefliyoruz."

Bilişim, istihdam ve insan kaynakları, girişimcilik, inovasyon kişisel gelişim gibi konularda seminer ve konferansların gerçekleştirileceği fuar, 25 Mayıs'a kadar ziyaret edilebilecek.

Muhabir: Metin Girgin / Şengül Oymak

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz