Doğu Marmara'daki Sanayi Kuruluşları Ödüllendirilecek

Kocaeli Sanayi Odası (KSO) tarafından Doğu Marmara Bölgesi'ndeki başarılı sanayi kuruluşlarını ödüllendirmek amacıyla düzenlenen "Sanayi Kuruluşları Sektörel Performans Değerlendirme Organizasyonu"na

Kocaeli Sanayi Odası (KSO) tarafından Doğu Marmara Bölgesi'ndeki başarılı sanayi kuruluşlarını ödüllendirmek amacıyla düzenlenen "Sanayi Kuruluşları Sektörel Performans Değerlendirme Organizasyonu"na kayıtlar başladı.

KSO'dan yapılan yazılı açıklamada, Doğu Marmara Bölgesi'ndeki başarılı sanayi kuruluşlarını ödüllendirmek amacıyla Kocaeli, Bolu, Düzce, Sakarya ve Yalova ticaret ve sanayi odaları koordinasyonu ile düzenlenen yarışmaya, büyük işletme ve KOBİ kategorisindeki tüm firmaların başvurabileceği belirtildi.

Reklam
Reklam

Yarışmanın verimlilik, istihdam, yenilikçilik, markalaşma, finansal sonuçlar, dış ticaret, topluma katkı ile çevre, çalışanların geliştirilmesi ve bilinçlendirilmesi gibi değerlendirme kriterlerini içerdiği ifade edilen açıklamada, başvuruların 12 Kasım Pazartesi günü sona ereceği bildirildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen KSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, yarışmaya geçen yıl 100 firmanın katıldığını belirterek, bu yıl yapılacak başvurularla geçen seneki rakamı aşmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Zeytinoğlu, Doğu Marmara'da bulunan 5 ildeki tüm firmaların katılmasının organizasyonun ve ödülün marka değerini daha da artıracağını ifade etti.

Muhabir: Şahin Oktay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: