Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi oda başkanları Tatvan’da bir araya geldi

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölge, Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile Ticaret Borsası (TB) odası...

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölge, Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile Ticaret Borsası (TB) odası başkanları ve meclis üyeleri, Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasının yarın yapılacak olan açılış törenine katılmak üzere Bitlis’in Tatvan ilçesinde bir araya geldi

Ağrı, Adıyaman, Ardahan, Batman, Doğubayazıt, Erciş, Hakkari, Iğdır, Kars, Muş, Oltu, Siirt, Şırnak, Tunceli, Van ve Yüksekova TSO ile Batman, Diyarbakır, Elazığ, Kars, Malatya ve Van TB yönetim kurulu başkanları ile meclis üyeleri, Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası’nda bir araya gelerek, sohbet etti ve daha sonra Tatvan Yaşam Alışveriş Merkezi’nde yemeğe katıldı.

Reklam
Reklam

Bölge oda başkanları ve meclis üyelerini karşılayan, Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bilal Dağdağan, misafirlerin Bitlis ve ilçelerini gezeceklerini, ardından da akşam yemeği için Adabağ Alışveriş Merkezi’nde bir araya geleceklerini söyledi.

Dağdağan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun da katılımıyla yarın saat 10:00’da Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasının açılışın yapılacağını kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz