Doğu ve Güneydoğu'ya özel harekat timi

İçişleri Bakanı Osman Güneş, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerinde ihtiyaç duyulan yerlere özel harekat timi göndereceklerini söyledi.

Gaziantep, Osmaniye, Adana, Kahramanmaraş, Mersin, Hatay, Adıyaman, Niğde, Antalya ve Karaman valileriyle Bölge Seçim Güvenliği Toplantısı yapmak üzere Adana'ya gelen İçişleri Bakanı Osman Güneş, Adana Valiliği'ni ziyareti sırasında basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Güneş, artan terör olaylarından sonra Doğu ve Güneydoğu Bölgelerinde Özel Hareket Timlerinin sayısının artırılıp artırılmayacağıyla ilgili bir soru üzerine, "Seçimlerin güvenliğiyle ilgili ne gerekiyorsa yapacağız. Valilerle yapacağımız toplantılar sonucunda vardığımız sonuca göre alınması icap eden tüm ek tedbirleri alacağız. Birlikte karar verip tüm önlemleri alacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Bakan Güneş, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerine 123 Özel Harekat Timi'nin gönderileceğine ilişkin bir soru üzerine de, "Değerli valilerle görüşüp karara varıyoruz. Eğer bölgenin ilgili valilikleri ihtiyaç gösterirlerse ihtiyaç olan yerlere her türlü tedbiri alarak takviye yapacağız" diye konuştu.

İHA