Doğubayazıt'ta hırsızlar iş başında

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde son günlerde artan hırsızlık olayları vatandaşları canından bezdirdi

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde son günlerde artan hırsızlık olayları vatandaşları canından bezdirdi.

Son bir kaç gündür ev ve iş yerlerine dadanan hırsızlar vatandaşları canından bezdirdi. Geçen hafta bir eve girmeye çalışan hırsızlar ev sahibinin uyanması üzerine ev sahibi ile silahlı çatışmaya girdi.

Bir gün sonra Tuncay Sevinç adlı bir vatandaşın evine giren hırsızlar evde ziynet eşyası bulamayınca vatandaşın cüzdanını ve eşinin cep telefonunu çaldı.

Bu gün sabah saatlerinde ilçe merkezinde bulunan Nazar Zücaciye Alışveriş Merkezi ve hemen yanındaki Bebek Dünyası Mağazasına giren hırsızlar iki işyerinde ciddi şekilde zarar verdi. Zücaciye dükkanında bulunan bilgisayar, yazar kasa ve işyeri güvenlik kamerasının kayıtlarını çalan hırsızlar kayıplara karıştı.

Reklam
Reklam

Hırsızlık olayının haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polislerin soruşturmaya devam ettikleri bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz