Doğubayazıt'ta Parke Taşı Döşeme Çalışmaları

Doğubayazıt ilçesinde parke taşı döşeme çalışmaları sürdürülüyor.

Doğubayazıt ilçesinde parke taşı döşeme çalışmaları sürdürülüyor.

Belediye Başkanı Canan Korkmaz, çalışmaları yerinde denetleyerek, "Su Projesi" çalışmalarından dolayı bu yıl mahallelerde parke taşı döşemesi yapılamadığını ifade etti.

Su Projesi kapsamında kanalizasyon şebekesinin de yenileyeceğini vurgulayan Korkmaz, "Çalışmalarımız kent merkezinde tüm hızıyla devam ediyor. Su şebekesi için kazı çalışmalarımız yapılıyor. Proje bittiği zaman ilçemizi kesintisiz suya kavuşacak" dedi.

Reklam
Reklam

Kazı çalışmalarının olduğu mahallelerde kaçak su hattı çekme girişimlerinin olduğunu ifade eden Korkmaz, "Halkımızdan yeni yapılan projenin daha sağlıklı devam etmesi için bu tür kaçak şebeke çekmemeleri konusunda duyarlılık göstermelerini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Muhabir: Selahattin Kaçuru / Ayşe Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: